Locatie Hassinkbrink

Locatie de Brem

De Brem 3
7483 BX Haaksbergen

Sinds december 2016 zijn we gestart met een nieuwe dependance aan de Brem, gevestigd in Centrum Hassinkbrink. Op deze locatie zijn, naast kindcentrum de Hofferie, tevens een logopedist, psycholoog, homeopaat en ergotherapeut werkzaam. Het werken met verschillende disciplines onder één dak komt een multidisciplinaire behandeling ten goede. Er wordt dan ook goed contact onderhouden met de andere zorgverleners.

 

Centrum Hassinkbrink heeft een mooie centrale ligging in woonwijk Hassinkbrink. Het gebouw is in 2016 verbouwd en vernieuwd naar invulling van de verschillende zorgverleners welke er gevestigd zijn. Er is een goede toegankelijkheid met ruime parkeergelegenheid direct naast het gebouw. Voor fysiotherapiepraktijk Noordman is het een bewuste keuze geweest om ons ook hier te vestigen, om zo de bereikbaarheid voor de patiënt, met keuze uit twee locaties, te verbeteren.

Locatie de Brem bevat een ruime oefenzaal en een aparte behandelruimte voor individuele fysiotherapie. De oefenzaal is uitgerust met diverse fitnessapparatuur en heeft daarnaast ruime oefengelegenheid in een rustige sfeer. Dit maakt de ruimte zeer geschikt voor zowel de behandeling van volwassenen als van kinderen. Op meerdere dagen in de week is er op locatie de Brem een kinderfysiotherapeut werkzaam. Daarnaast is er wekelijks een algemeen fysiotherapeut werkzaam.