Kwaliteit

De kwaliteit van Fysiotherapie Noordman.

Elke 2 jaar wordt onze kwaliteit middels een audit getoetst door een extern auditbureau. Tijdens deze toetsing worden we gecontroleerd op ons handelen. Hierbij moet u denken aan behandelresultaten, effectiviteit, het gebruik van meetinstrumenten, dossiervorming en rapportages. Daarnaast wordt de praktijk gekeurd op organisatorisch niveau en service. Hierbij kunt u denken aan personeelsbeleid, behandelprotocollen, openingstijden, klachtenregelingen en innovaties.

Sinds 2008 behoren wij structureel als een van de eerste prakijken in Nederland tot de PlusPraktijken voor zorgverzekeraar Menzis en Zilveren Kruis Achmea.

Klik op de afbeeldingen van de zorgverzekeraars voor de voordelen die u heeft als u wordt behandeld in onze praktijk.

CQ-index

Jaarlijks wordt er middels een klanttevredenheidsonderzoek gedaan binnen de meeste fysiotherapiepraktijken in Nederland. Voor zorgverzekeraars en klanten is dit de meest betrouwbare index die objectief laat zien wat de tevredenheid is van de patiënten in deze praktijken. Cliënten krijgen middels een enquête de kans om hun oordeel en feedback te geven over de praktijk en de manier waarop ze behandeld zijn.

In 2022 hebben 469 cliënten een tevredenheidsenquête ingevuld met een gemiddelde beoordeling van een 9.2. Hier zijn we erg tevreden over en trots op. We gaan daarbij ook altijd aan de slag met onze verbeterpunten.

Specialisaties en registratie

Binnen de fysiotherapie wordt het steeds belangrijker dat fysiotherapeuten zich specialiseren in bepaalde deelgebieden van de fysiotherapie. Wij als praktijk proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Door onze grote verscheidenheid aan specialisaties bieden wij bijna alle therapieën aan binnen onze praktijk. Onze therapeuten zijn hiervoor gediplomeerd en handelen volgens het ‘evidence-based principe’, doordat ze kennis hebben van de laatste wetenschap binnen hun specialisatie. Voor meer informatie kunt u kijken bij ‘Specialisaties’.

Wij zijn als praktijk lid van de beroepsverenigingen KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven in de kwaliteitsregisters van het CKR of van het Keurmerk Fysiotherapie.