Onze locaties

Hoofdlocatie Haaksbergen

Sinds 1998 is dit onze hoofdvestiging, gelegen in Haaksbergen in de wijk “de Veldmaat”. De locatie is goed toegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid. Deze locatie is in 2015 geheel vernieuwd en verbouwd tot 1 grote praktijk. Op deze locatie zijn er meerdere behandelkamers en deze locatie beschikt over 2 grote moderne oefenzalen daarnaast bevindt zich achter het gebouw een kunstgrasveld wat gebruikt wordt voor therapie/revalidatie-trajecten en groepstherapie. Er is tevens een samenwerking met een (sport)Podotherapeut genaamd Arvadez, hij zal 1x in de 3 weken aanwezig zijn voor specifieke problematiek op gebied van podotherapie. Vanaf deze locatie worden alle afspraken geregeld ook voor de locatie Hassinkbrink en Hengevelde/Bentelo. Mocht u graag op 1 van deze locaties een afspraak willen dan kunt u dit aangeven.

Lees meer Lees minder

Weertseriet 17
7481 BC Haaksbergen
053-5721338

Locatie Hassinkbrink “de Brem”

Sinds december 2016 zijn we gestart met een nieuwe dependance aan de Brem, gevestigd in Centrum Hassinkbrink. Kindercentrum Hofferie is veranderd in Kinderopvang Colombus. Tevens zijn hier meerdere eerstelijns zorgverleners werkzaam. Het werken met verschillende disciplines onder één dak komt een multidisciplinaire behandeling ten goede. Er wordt dan ook goed contact onderhouden met de andere zorgverleners.

Centrum Hassinkbrink heeft een mooie centrale ligging in woonwijk Hassinkbrink. Het gebouw is in 2016 verbouwd en vernieuwd naar invulling van de verschillende zorgverleners welke er gevestigd zijn. Er is een goede toegankelijkheid met ruime parkeergelegenheid direct naast het gebouw. Voor fysiotherapiepraktijk Noordman is het een bewuste keuze geweest om ons ook hier te vestigen, om zo de bereikbaarheid voor de patiënt, met keuze uit twee locaties, te verbeteren.

Locatie de Brem bevat een ruime oefenzaal en een aparte behandelruimte voor individuele fysiotherapie. De oefenzaal is uitgerust met diverse fitnessapparatuur en heeft daarnaast ruime oefengelegenheid in een rustige sfeer. Dit maakt de ruimte zeer geschikt voor zowel de behandeling van volwassenen als van kinderen. Op meerdere dagen in de week is er op locatie de Brem een kinderfysiotherapeut werkzaam. Daarnaast is er wekelijks een algemeen fysiotherapeut werkzaam.

Lees meer Lees minder

Brem 3
7483 BX Haaksbergen
053-5721338

Locatie Hengevelde

LET OP DE INGANG IS AAN DE NEEDSEWEG BIJ DE OUD PAPIER/DUIVENVERENIGING INGANG

In de oude pastorie van Hengevelde, centraal in het dorp, is sinds 1981 “Fysiotherapie Hof van Twente “ gevestigd. Destijds gestart door Rob Prenger en per 1 juli 2021 overgenomen door Fysiotherapie Noordman c.s. uit Haaksbergen. Er bestaat een nauwe samenwerking met JUCE, gespecialiseerd in voeding, beweging en leefstijl. Naast dit alles zijn we 2 avonden beschikbaar in Bentelo voor behandelingen. U kunt met de praktijk bellen en vermelden dat u graag een afspraak wilt in Bentelo.

In Hengevelde worden ook Bootcamp lessen gegeven, verzorgt door Paul Wegdam. Deze lessen worden in en rondom Hengevelde gegeven. De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Sporten in de buitenlucht is goed voor uw gezondheid. Paul is van origine Fysiotherapeut en begeleid deze lessen met veel enthousiasme.

Sinds Februari 2023 zijn wij gevestigd in de kelder van de voetbal vereniging WVV ’34. Er is in de kelder een geweldig mooie nieuwe praktijk ontwikkeld. We zijn volledig overgegaan van de pastorie naar de Kelder van WVV ’34. Hier wordt zowel fysiotherapeutische behandelingen gegevens als de groepslessen, zodat we 1 centraal punt hebben waar we kunnen werken aan uw gezondheid. Om de kelder te kunnen bereiken met de auto kunt u aan de needsestraat er in rijden tot aan de praktijk. Dit is ook wel bekend in hengevelde als de ingang van de duivenvereniging of oud papier.

Lees meer Lees minder

Bretelerstraat 23 (ingang is aan de needsestraat, bij de duivenvereniging)
7496 PP Hengevelde
053-5721338

Locatie Bentelo

Sinds Juli 2022 zijn wij gevestigd in het sportcomplex “de Pol” in Bentelo. wij zijn hier 1 avond aanwezig, donderdagavond is Mark Elzebroek hier aanwezig. Dinsdagavond is Sharon Ottink hier aanwezig voor de sportverenigingen. We hebben daar momenteel 1 behandelkamer, deze zit direct bij de ingang van de Pol. Wilt u graag een afspraak in Bentelo, dan kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak.

In de toekomst streven we erna om hier nog uit te kunnen bereiden en een samenwerking aan te gaan met “Bentelo beweegt”.Hoe dit vorm gaat krijgen is nog niet helemaal bekend. Wanneer er meer nieuws is zullen wij dit u melden.

Lees meer Lees minder

Burg. Buyvoetsplein 76
7497 LD Bentelo
053-5721338